Sonbaharın Tadını Çıkaralım!

RSS
Sonbaharın Tadını Çıkaralım!

Soğuyan havalar sebebiyle evlere dönüş başladı. Peki biz pijama, terlik, battaniye üçlüsü ile bu sezonu depresyonda mı geçireceğiz? Elbette hayır! Haydi gelin beraber sonbaharda nasıl depresyona girilmez öğrenelim.

Sevdiklerinizle sofralar kurun.

Yaz-kış farketmez, size en iyi gelecek aktivite aileniz ve sevdiklerinizle toplandığınız sofralar... Bir de üstüne çay demleyip koyu bir sohbete daldıysanız, ne ala...

Yapboz gecesi düzenleyin.

Evde çoluk çocuk sakince vakit geçirelim diyenlere süper öneriyle geldik! Yapboz geceleri. Çocuğunuzla huzur dolu ve kaliteli akşam sizleri bekliyor. Bittiğinizde beraber yaptığınız yapbozu çerçeveletip gururla bakabilirsiniz :)

Bir fincan sıcak çay her şeyi çözer!

Yağmurlu havanın keyfini bir fincan sıcak çay eşliğinde çıkartın... Defalarca izleyip bıkmadığınız o romantik komedi film var ya, onu açmanın tam zamanı! Evde olmak gibisi var mı?

Kendinizi geliştirin.

Bu sonbahar ilgilendiğiniz konular ile dolu dolu geçsin. Biraz kitap okuyabilir, merak ettiğiniz konuları araştırabilir, yeni ilgi alanları edinebilirsiniz.

Dilerseniz sonbaharda yetişen bitkileri (nergis, frezya, yasemin gibi) bir ampulde büyütmeye başlayıp, dönemsel olarak evinizi bitkilerle süsleyebilir ya da resim yapmanın eğlencesine kapılıp yeteneksizliğinizin içindeki yeteneği keşfedebilirsiniz. Hiçbir şeyi mükemmel yapmanız şart değil, ilk kural güzel vakit geçirmek.

Erken kalkın ve evde spor yapın.

Aktif geçen bir yazdan sonra evde pijama terlik yatmak olmaz! Sabahları erken kalkın, pencereden güneşi selamlayın ve keyif alacağınız bireysel bir sporu evde videolar izleyerek öğrenmeye çalışın. Bedeniniz ihmale gelmez.

Önceki yazı Sonraki yazı

  • Cengiz HAN
Yorumlar 0
Yorum bırakın.
Adınız*
E-posta adresiniz*
Mesaj *

Lütfen dikkat: yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

* Zorunlu Alanlar