Blog

RSS
NE SÖYLENİR? : HAFTANIN CÜMLESİ

NE SÖYLENİR? : HAFTANIN CÜMLESİ

“Birçok aşçı az pişmiş etten korkar. İyi bir termometre, aşçının en iyi arkadaşıdır.”                                                              ...
  • Melis İlayda Gülyol
NEREDE YENİR? : Testi Kebabı

NEREDE YENİR? : Testi Kebabı

Şimdilerde şehir şehir gezip farklı lezzetler tatmanın keyfini biraz ertelememiz gerekiyor olabilir. Ancak bu zor günler geçtikten sonra hepimizin ...
  • Melis İlayda Gülyol
NE İZLENİR? : Cook Up a Storm

NE İZLENİR? : Cook Up a Storm

Enteresan bir film izlemeye hazır olun! Wai Man Yip’in yönetmen koltuğunda oturduğu 2017 yapımı filmde, sokak lezzetleriyle ünlenen aşçı Sky’ın res...
  • Melis İlayda Gülyol
NE YENİR? : Café De Paris Soslu Bonfile

NE YENİR? : Café De Paris Soslu Bonfile

Mühürleme tekniğini uygulayabileceğiniz harika bir bonfile deneyimi için Café De Paris Soslu Bonfile tarifini sizlerle paylaşıyoruz! 200 Gram Bonf...
  • Melis İlayda Gülyol
NASIL YAPILIR? : Mühürleme ve Mantolama Tekniği

NASIL YAPILIR? : Mühürleme ve Mantolama Tekniği

Et pişirirken en önemli şey doğru tekniği uygulamaktır. Çok sorulan mühürleme ve mantolama tekniği hakkında birkaç ipucunu sizlerle paylaşıyoruz! M...
  • Melis İlayda Gülyol
HAFTANIN CÜMLESİ

HAFTANIN CÜMLESİ

“Sağlıklı yemek, gelmiş geçmiş en iyi ilaçtır.”                                                  - Dr. Joel Fuhrman
  • Melis İlayda Gülyol