Neden Hecha?

RSS
Neden Hecha?


Demir döküm yüzyıllardır kullanılan geleneksel bir pişirme yöntemi. Hecha, pişirmenin en verimli ve sağlıklı yolunu yaratıcı ve modern bir anlayışla buluşturdu!

Hecha ürünleri insan sağlığı açısından bilinen en iyi ve en eski malzemelerden biri olan emaye ile kaplanır. Böylece demir döküm lezzetini zahmetsizce yaşarsınız. Demir döküm ile yeni tanışanlar için gelin faydalarına birlikte bakalım.


1) Hecha ürünleri oldukça sağlamdır. Bu yüzden sadece bir mutfak ürünü değil, nesilden nesile aktaracağınız bir lezzet mirası satın almış olursunuz.

2) Demir döküm, hızlı bir şekilde yüksek sıcaklıklara çıkabilir. Aldığı ısıyı tüm yüzeye eşit bir şekilde iletir. Böylece yemeğinizin her yanı eşit ve doğru bir şekilde pişmiş olur.

3) Hecha üretiminde kullanılan malzemelerin sentetik kimyasallarla, kanserojen maddelerle hiçbir ilişkisi yoktur! Böylece yüksek ısılarda bile yapısı zarar görmez; yemeklerinize herhangi bir zararlı kimyasal karışmaz. 

 

 

4) %100 demir döküm üzerine emaye kaplama Hecha ürünlerinin ham demir döküm ürünlere kıyasla temizliği oldukça kolaydır. Kutusundan çıkardığınız andan itibaren ılık su altında bulaşık süngeri ve deterjanı ile kolayca temizleyebilirsiniz. 

5) Hecha ürünleri tüm ocak tipleri ile uyumludur. Fırına girebilme özellikleri ile de pişirmede sizlere kolaylık sağlar.

6) Hecha tencerelerinin yağmur damlası özellikli kapakları sayesinde yemeğin buharlaşan suyu kapakta yoğunlaşarak tekrar yemeğe döner. Böylece pişirdiğiniz yemeklerde hiçbir lezzet kaybı yaşanmaz.


Mutlaka biliyorsunuzdur ama biz tekrar söyleyelim; Hecha ekibi olarak bize tüm iletişim kanallarımız üzerinden daima ulaşabilirsiniz. Sizin ve ürünlerimizin daima yanındayız! :)

 

 

Demir Döküm Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar

Hecha ürünlerinin kullanımı birkaç basit kural bilindiğinde oldukça kolaydır. Özellikle ham ve emaye kaplama demir döküm ürünler arasındaki farkların bilinmemesinden dolayı kullanımda yanlışlıklar görebiliyoruz. Endişelenmeyin, sizinle tüm bilmeniz gerekenleri şimdi paylaşacağız!

1)  Demir döküm ürünlerin kırılmaz, zarar görmez olduğu bilgisi yanlıştır. Çarpma veya düşürme gibi durumlarda demir döküm ürünler zarar görebilir.

2) Emaye kaplı demir döküm ürünlerin yağlama, fırınlama gibi işlemlere ihtiyaç duyduğu bilgisi yanlıştır. Hecha’larınızda tüm bu işlemler sizin yerinize yapılmıştır.

3) Emaye kaplı demir döküm ürünlerin temizliği ve bakımının zor olduğu bilgisi yanlıştır. Hecha’larınızı ılık su altında bulaşık deterjanı ve süngeri yardımıyla temizleyebilirsiniz. Temizlik ile ilgili tüm detaylara YouTube kanalımız üzerinden ulaşabilirsiniz. Zor lekeler için olan videomuzu da mutlaka izlemenizi öneririz!


 

4) Hecha’ların bulaşık makinesinde yıkanmadığı bilgisi yanlıştır. Sonrasında ıslak kalmaması şartı ile bulaşık makinesinde de yıkayabilirsiniz.

5) Hecha’ların gıdayı yapıştırmama garantisi olduğu bilgisi yanlıştır. Ancak yapışmayı doğru teknikleri kullanarak engelleyebilirsiniz. Hecha’larınıza gıda koymadan önce yeterli miktarda ısı aldırmanız gerekir. Kullanıma hazır olup olmadıklarını birkaç damla su ile test edebilirsiniz. Eğer su her noktada eşit derecede buharlaşıyorsa hazır demektir. Daha sonra yeterli miktarda da yağ kullanırsanız yapışma problemi yaşanmayacaktır. 

 

Önceki yazı Sonraki yazı

  • Melis İlayda Gülyol
Yorumlar 0
Yorum bırakın.
Adınız*
E-posta adresiniz*
Mesaj *

Lütfen dikkat: yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

* Zorunlu Alanlar