RAMAZAN BOYUNCA SALTANATINI SÜRDÜREN GÜLLAÇ TATLISI NASIL YAPILIR?

RSS
RAMAZAN BOYUNCA SALTANATINI SÜRDÜREN GÜLLAÇ TATLISI NASIL YAPILIR?

 HECHA RAMAZAN MENÜLERİ

RAMAZAN BOYUNCA SALTANATINI SÜRDÜREN GÜLLAÇ TATLISI NASIL YAPILIR?

 Bundan 600 yıl kadar önce, Osmanlı zamanında yaşayan insanlar nişastanın bozulmasını engellemek için su ile karıştırıp yufka haline getirip öyle muhafaza ederler, böylece bugün yediğimiz nefis güllaçların ilk adımı atılmış olur... Özge Şahin kendi pratik güllaç tarifi ile, bu lezzeti evde denemek isteyenlere adım adım anlatıyor!

 

Tüm tariflerimizi Youtube kanalımızdan ve instagramdan @hechaturkiye bulabilirsiniz.

 

Önceki yazı Sonraki yazı

  • Gülfem Demircioğlu