Frambuaz ve Portakallı Ispanak Salatası

RSS
Frambuaz ve Portakallı Ispanak Salatası

Sadece 15 dakikada yapabileceğiniz hem pratik hem de farklı bir lezzete ne dersiniz? Gabriele Sponza’nın tarifiyle ıspanağa bambaşka bir boyut kazandırabilirsiniz.

Malzemeler:
- 2 demet ıspanak
- 3 adet portakal
- 2 su bardağı frambuaz
- 4 yemek kaşığı nar ekşisi

Ispanakları iyice yıkayın. Elinizle bölerek ufak parçalar haline getirin. Portakalları soyduktan sonra dilim dilim kesin. Frambuazların yarısını bir mutfak robotu yardımı ile sos kıvamına getirin. Sos kıvamına gelen frambuazlara nar ekşisi ekleyin ve karıştırın. Servis tabağına önce ıspanakları ekleyin. Sonra üzerine ayırdığınız bütün frambuazları ve portakal dilimlerini ekleyin. Son olarak da hazırladığınız frambuaz sosunu üzerinde gezdirin ve servis edin. Afiyet olsun!

Önceki yazı Sonraki yazı

  • Melis İlayda Gülyol
Yorumlar 0
Yorum bırakın.
Adınız*
E-posta adresiniz*
Mesaj *

Lütfen dikkat: yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

* Zorunlu Alanlar