Hecha’larınızı Fırında Kullanmanız İçin 3 Sebep

RSS
Hecha’larınızı Fırında Kullanmanız İçin 3 Sebep

 

Mikrodalga hariç, Hecha ürünlerini tüm ısı kaynaklarında kullanabilirsiniz. Demir döküm ürünlerinizle fırında da harikalar yaratmak için oldukça ikna edici sebeplerimiz var! 

Gelin, birlikte inceleyelim.

  • Sabit ve Eşit Isı Kapasitesi: Bir ürünün ısıyı iletmesi ve muhafaza etmesi için önemli olan, kullanılan malzemedir. Demir dökümün usta olduğu konulardan biri de kısa sürede yüksek sıcaklıklara çıkarak bu ısıyı ürünün tümüne eşit bir şekilde dağıtıp uzun süre muhafaza etmesidir. Bu ısı transferi yeteneği demir dökümün kek, kurabiye ve ekmekler için de favori haline gelmesini kaçınılmaz hale getirmiştir!

 

  • Çok Yönlülük: Isıyı absorbe edip tutma kalitesi demir dökümü ocakta başlayıp fırında biten tarifler için ideal hale getirmiştir. Ocakta mühürlendikten sonra fırında pişen kalın bir biftekten; fırında üzeri karamelleşerek lezzetine lezzet katılacak kabak tatlısına kadar tüm tariflerinizde başka ürüne ihtiyaç duymadan Hecha’larınızı kullanabilirsiniz.

 

  • Hata Payı: Fırında dibi tutan bir tatlı ya da yemek temizlik aşaması için korkulu rüyanız haline gelebilir. Ancak demir döküm ürünlerde bu konuda hata yapmaktan korkmayın. Çünkü zor lekeleri çıkaracak oldukça pratik yöntemlerimiz var! YouTube kanalımız üzerinden detaylı olarak öğrenebilirsiniz.

 

Önceki yazı Sonraki yazı

  • Melis İlayda Gülyol
Yorumlar 0
Yorum bırakın.
Adınız*
E-posta adresiniz*
Mesaj *

Lütfen dikkat: yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

* Zorunlu Alanlar