ETLİ VE PEYNİRLİ WRAP TARİFİ

RSS
ETLİ VE PEYNİRLİ WRAP TARİFİ

28 cm döküm düz yuvarlak tava kullanılmıştır.

Buradan ulaşabilirsiniz:

https://www.hecha.com.tr/collections/hecha-28-cm-duz-yuvarlak-tavalar

Malzemeler

300 gr takoz dana bonfile

2 adet soğan

5 dilim çedar peynir

tatlı kaşığı dijon hardal

1 tatlı kaşığı tohum kimyon

1 adet tortilla ekmeği (lavaş)

Tuz

Karabiber

Yapılışı

Döküm tavada önce parmak halinde kesilen etler mühürlenerek bir kenara alınır.
Aynı tavada kısık ateşte 10 dakika kadar soğanlar kavrulur.
Mühürlenen etler ve tüm diğer malzemeler eklendikten sonra tuz ve karabiber eklenir.
Karışım dürümün içine alınır ve dürülür.

Şef Yağız İzgül

 

Önceki yazı Sonraki yazı

  • Gülfem Demircioğlu