Hecha Tava Tostu Tarifi ve Yapılışı

RSS
Hecha Tava Tostu Tarifi ve Yapılışı

 

İster pratik bir kahvaltı ister günün her saatinde akıllara gelmesi kaçınılmaz nefis bir kaçamak…

Meşhur Hecha tava tostunu bir de Şef Sinan Büdeyri tarifi ile denemeye ne dersiniz? Hazırlanması ve pişmesiyle birlikte yaklaşık 20-25 dakikayı geçmeyen bu harika tarifin vazgeçilmezleriniz arasına gireceğine eminiz!

Malzemeler:

  • Brioche tost ekmeği
  • 4 dilim tost kaşarı
  • 60gr+60gr eski kaşar
  • 1 kaşık erik marmelatı
  • 1 kaşık pesto
  • 3 dilim sucuk

Yapılışı:

Elinizde bir Hecha döküm tava varsa ısı koruması sağlamanız ve aynı zamanda güzel, kıtır bir doku yaratmanız çok kolay. Tava tostunun en önemli noktası üzerindeki baskı ve baskının da sıcak olmasıdır. Hecha döküm tavayı yine Hecha döküm pres ile birlikte ısıtın. İç malzemelerini hazırladıktan sonra tavanızı hafifçe yağlayın ve tostlarınızı ısıtmaya koyun. Üzerine ısınmış döküm presi yerleştirin ama sakın bastırmayın. Bırakın, kendi ağırlığı ile peynir eridikçe yavaş yavaş kızarmaya ve formunu almaya başlasın. Arada tostlarınızı ters yüz etmeyi de unutmayın. Afiyet olsun!

 

TARİFİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN.

Önceki yazı Sonraki yazı

  • Melis İlayda Gülyol
Yorumlar 0
Yorum bırakın.
Adınız*
E-posta adresiniz*
Mesaj *

Lütfen dikkat: yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

* Zorunlu Alanlar