Hecha 15 yaşında!

RSS
Hecha 15 yaşında!

Tüm ürünleri  %100 dökme demirden elde edilen, Türkiye’de üretilen ilk döküm demir markası Hecha, 15. yıl dönümünü kutluyor!

Mutfağa giren herkes için mutluluk vaat eden Hecha, yüzyıllardır kullanılan bu ayrıcalıklı pişirme tekniği ile birinci sınıf restoran kalitesini evinize getiriyor. Eğer “Nedir bu Hecha?” diyorsanız; İspanyolca “iyi, güzel olmuş” anlamına gelir. Bir kez Hecha kullanmış olan herkesin hak vereceği gibi bu sözcük, ürünleri en iyi şekilde niteler.

Serüvenimiz, Hecha’nın kurucusunun yurt dışındaki bir kasapta et denemek istemesi ile başladı. Kasaptaki barbekünün bozulması sonucu demir döküm ile tanışınca bu lezzetin mangal lezzetinden bile güzel olduğunu fark etti. Böylece bu lezzeti Türkiye’deki tüm sofralara getirme isteği de kaçınılmaz oldu.

Hecha, kısa sürede yüksek ısıyı ürünlerin bütününe kusursuz bir şekilde dağıtır. Ürünlerin yağmur damlası özellikli kapakları sayesinde yiyecekler tamamen kendi suyunda pişer. Böylece, Hecha’da pişirilen yemeklerde hiçbir lezzet kaybı yaşanmaz.

Ömür boyu garanti imkânı sunan tek demir döküm markası Hecha; kalitesi ve müşteri odaklı yaklaşımı ile nesiller boyu sofralarınıza lezzet katmaya, sizlere daima en iyisini sunmak için çalışmaya devam edecek!

Önceki yazı Sonraki yazı

  • Melis İlayda Gülyol
Yorumlar 0
Yorum bırakın.
Adınız*
E-posta adresiniz*
Mesaj *

Lütfen dikkat: yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

* Zorunlu Alanlar