Evde Karamel Sos

RSS
Evde Karamel Sos

Malzemeler

1 su bardağı esmer şeker

4 yemek kaşığı tuzsuz tereyağı

1 çay kaşığı deniz tuzu

1/2 su bardağı krema

1 yemek kaşığı vanilya özütü

Hazırlanışı

Tüm malzemeleri bir tencerede birleştirin ve kısık ateşte pişirin, kıvamı koyulaşana kadar (6-9 dakika) pişirme işlemine devam edin. İşte bu kadar!

Unutmayın ki, soğudukça kıvamı daha da koyulaşacak ve istediğimiz dokuya ulaşacak. Hava geçirmez bir kapta 2 hafta kadar buzdolabında saklanabilir.

Önceki yazı Sonraki yazı

  • Gülfem Demircioğlu
Yorumlar 0
Yorum bırakın.
Adınız*
E-posta adresiniz*
Mesaj *

Lütfen dikkat: yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

* Zorunlu Alanlar