Düğün Hediyesi Önerileri

RSS
Düğün Hediyesi Önerileri

Yeni evlenecek çiftlere hediye alma konusunda sıkıntılar mı yaşıyorsunuz? Dostlarınızın bu mutlu gününde onlara yakışır bir hediye bulamadınız mı? Buyrun, önerilerle geldik!

 

1) Sofralarını süsleyecek tabaklar alın.

Klasik, ama şık bir tabak takımı, evlenecek bir çifte verilebilecek en faydalı hediyelerden biridir. Onlara yıllarca kullanacakları, her eve uygun, klasik ve kaliteli bir tabak takımı almak oldukça kurtarıcı bir fikir. Yemek sofrasına her oturduklarında sizi anımsamaları da cabası! :)

 

2) Çok mu kararsızsınız? Öyleyse hediye kartlarına yönelebilirsiniz.

Hediye seçme konusunda kendine güvenmeyenlerin ilk tercihi, hediye kartları oluyor. Hediye kartı hem sizin için, hem de yeni evlenecek çift için oldukça uygun bir seçenek olabilir.

 

3) Hecha’dan Çeyiz seti

Her boy tencereden ve tavalardan tutun, wok ve hibrit tavaya kadar çeyize özel bir araya getirilmiş bu set ile evlenecek dostlarınıza evladiyelik bir hediye verebilirsiniz. Üstelik %100 demir döküm çeyiz setimiz hem lezzet, hem sağlık dostu olmasıyla birlikte, ömür boyu garantilidir. Hecha çeyiz seti ile onlara kullanım kolaylığını ve gerçek yemeğin lezzetini tattırın!

 

4) Küçük bir hediye alayım diyenlere, Stand Mikseri

Yeni evlenen çifte aldığınız stand mikseri ile, mutfaktaki yaşamlarını oldukça kolaylaştırabilirsiniz.

 

5) Çiftlere yemek kursu

Hayat müşterek ve artık yemek yapmak yalnızca kadının sorumluluğunda değil. :) Hediye edeceğiniz yemek kursu sayesinde çiftler pişirme becerilerini beraber geliştirebilirler.

 

Önceki yazı Sonraki yazı

  • Cengiz HAN
Yorumlar 0
Yorum bırakın.
Adınız*
E-posta adresiniz*
Mesaj *

Lütfen dikkat: yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

* Zorunlu Alanlar