Enginar Dipli Döküm Tava Ekmeği

RSS
Enginar Dipli Döküm Tava Ekmeği
28 cm düz tava kullanılmıştır.

Buradan ulaşabilirsiniz:

https://www.hecha.com.tr/collections/hecha-28-cm-duz-yuvarlak-tavalar

Malzemeler

100 gram konserve enginar kalbi,

Yarım paket krem peynir,

Bir çorba kaşığı mayonez,

50 gram rende mozzarella,

50 gram rende parmesan,

1 adet hazır ekmek hamuru,

Tuz ve karabiber.

Yapılışı

Hazır ekmek hamurunu eşit parçalara (ortalama 16 parça olacak şekilde) bölüp elimizde yuvarlayarak toplar haline getiriyor ve tavanın kenarlarına temas edecek şekilde halka şeklinde diziyoruz. Diğer bütün malzemeleri bir kasede çatalla ezerek karıştırıyoruz ve hamurun ortasına döküyoruz. 180 derecede, hamurun ve dip karışımının üzeri kızarana kadar, yaklaşık 25-30 dakika pişiriyoruz.

Herkese afiyet olsun!

Önceki yazı Sonraki yazı

  • Gülfem Demircioğlu
Yorumlar 0
Yorum bırakın.
Adınız*
E-posta adresiniz*
Mesaj *

Lütfen dikkat: yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

* Zorunlu Alanlar