Babalar Günü Planınız Hazır Mı?

RSS
Babalar Günü Planınız Hazır Mı?

Hecha’larınızla harika bir sofra hazırlamak babanızı mutlu etmeye yeter! Size birkaç tarif önerimiz var.



Mısırlı Kuzu Pirzola


Malzemeler

1 yemek kaşığı tereyağı
Zeytinyağı
3 diş sarımsak
2 mısır koçanı
Çeri domates
7 kalem kuzu pirzola

Yapılışı


1 yemek kaşığı tereyağını ve biraz zeytinyağını Hecha ızgara tavanıza koyun. 3 diş sarımsağı öğütüp tavanın içine ekleyin. 2 mısır koçanını kesin. Tavaya dizdiğiniz mısırları kızartın. Üstüne biraz zeytinyağı ekleyin. Etlerin iki yüzüne de tuz ve karabiber dökün. Mısırları aldıktan sonra, aynı tavaya biraz daha zeytinyağı ekleyip domatesleri koyun, mısırın aroması domateslere de geçeceği için çok lezzetli olacaktır. Etleri tavaya alıp her iki yüzünü de 3’er dakika pişirin. Afiyet olsun!



Tavada Brownie

Hecha ile tüm yemeklerde harikalar yaratabildiğiniz gibi tatlıların da ustası olabilirsiniz! Güzel bir akşam yemeğinin ardından tatlıyla nefis bir kapanış yapın!


Düz tavanızı kullanarak yapabileceğiniz brownie tarifimizin detayları YouTube kanalımızda.

 

Babanıza En Uygun Hecha!

Babalar Günü için daha fazla hediye aramanıza gerek yok. Yediği yemeğe ve lezzetine önem veren, mutfağı seven babalar için doğru tercih, Hecha!

 

Babamın Hazırladığı Kahvaltı Gibisi Yok...

Bir Pazar sabahı uyandığınızda mutfaktan gelen kokuların kaynağı Hecha sahanda yapılmış nefis bir menemen olabilir. Keyifli kahvaltı sofralarında buluşmayı seviyorsanız, sahanlar ve düz tavalar birbirinden güzel renk seçenekleriyle sofranıza bambaşka bir tat katacak!

 

Babaların Tost Uzmanlığını Unutmadık!

Bazen kahvaltıların yıldızı olan bazen ise gece ansızın canınızın çektiği o tostun tadını hatırlarsınız… Izgara tavada ızgara press ile hazırlanan mis gibi tereyağlı tost, babanızın yeni spesiyali olacak!

“Bu leziz tost nasıl yapılır?” sorusu için sizi YouTube kanalımıza bekliyoruz.

 

Evin Şefi Benim Babam...

Mutfakta harikalar yaratan babalar için yılın 365 günü evde mangal lezzetini yaşamanın keyfi bambaşka!

Demir döküm ızgara tavalarda barbekü etkisiyle etleri mühürleyebilir, sos tenceresinde nefis soslar hazırlayabilirsiniz.

 

Mangalın Ustası Babamla Piknik Keyfi Başka...

Hecha ile yılın her günü evde mangal lezzetini yaşayabilirsiniz ama doğada mangalın keyfi başka diyorsanız, Hecha her yerde yanınızda.

Babanız yorulmadan hibrit tavasında hem sebzelerini hem etlerini pişirirken bir yandan yeşilin, mavinin tadını doya doya çıkarsın! Etleri preslemek için ızgara presi, yanına nefis soslar hazırlamak için sos tencerenizi, et yetmez yanına bir de sucuk olsun derseniz ızgara tavalarınızı da yanınıza almayı unutmayın!

Önceki yazı Sonraki yazı

  • Melis İlayda Gülyol
Yorumlar 0
Yorum bırakın.
Adınız*
E-posta adresiniz*
Mesaj *

Lütfen dikkat: yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

* Zorunlu Alanlar