Çocuklarınızla Balkabağı Süsleyin!

RSS
Çocuklarınızla Balkabağı Süsleyin!

Çocuklarınızla balkabağı süslemeye hazır mısınız? Onlarla girişeceğiniz bu aktivitede bıçak kullanmanız tehlikeli olabilir, bu yüzden geleneksel oymacılığı boşverip, hayal gücünüze odaklanmanın tam vakti. Çocuğunuzun yeni dostu olacak balkabaklarını süslemek için buyrun size sunduğumuz fikirlere beraber göz atalım.

 

Renkli konfetili Cadılar Bayramı balkabağı

Balkabağını en sevdiğiniz renge boyayıp (bizim önerimiz beyaz) üstüne renkli konfeti kağıtları yapıştırabilirsiniz. Hem çocukların hem de ebeveynlerin keyifle yaptığı bu aktivitenin sonucundan çok etkileneceğine eminiz.
 
"Anne, balkabağı gözümün içine bakıyor!"
Korkutucudan ziyade oldukça şapşal görünen bu balkabağını hazır hale getirmek çok kolay! Herhangi bir hobi ürünleri satan mağaza ya da kırtasiyeden birkaç paket göz satın alın (Böyle söyleyince de tuhaf oldu tabii :) ve sıcak tutkal tabancası ile balkabağına yapıştırın.
 
Kurabiye canavarı
Bu sevimli kurabiye canavarı için bir bıçaktan yardım almanız gerekecek, çocuğunuzu elbette bu sürece dahil etmiyorsunuz, ağız kısmını güzelce kestikten sonra işin en zevkli kısmı olan boyamaya birlikte geçebilirsiniz. Strafor topundan yapacağınız iki adet göz ile her şey tamam! Size sunum önerimiz ise, çikolatalı kurabiyeleri ağzına döküp servis etmeniz:)
 
Lolipop teyze!
Evinizin girişine yerleştirdiğiniz lolipop teyze ile apartmanın gözdesi olun! Sevimli bir surat oyun, bu aşamada bıçak kullanacağınız için yine çocuğunuzu dahil etmeyin. Kabağın üst yüzeyine saç efekti yaratmak için lolipopları sıra sıra batırın. Ta taaa! İşte lolipop teyzeniz hazır.

https://www.womansday.com/home/crafts-projects/g950/funny-pumpkin-carving-ideas/?slide=22&thumbnails=

https://princesspinkygirl.com/creative-pumpkins/

https://shewearsmanyhats.com/easy-googly-eyes-pumpkin/

Önceki yazı Sonraki yazı

  • Melis İlayda Gülyol
Yorumlar 0
Yorum bırakın.
Adınız*
E-posta adresiniz*
Mesaj *

Lütfen dikkat: yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

* Zorunlu Alanlar