Tavuk But

RSS
Tavuk But

28 cm düz yuvarlak döküm tava kullanılmıştır.

Buradan ulaşabilirsiniz:

https://www.hecha.com.tr/collections/hecha-28-cm-duz-yuvarlak-tavalar

Malzemeler

3 adet tavuk but

6-7 sap kuşkonmaz

Misket limonu

1 büyük tatlı patates

Hazırlanışı

Kızgın Hecha tavaya 3 çorba kaşığı sıvı yağ dökün. Tavuk butlarının iki yüzünü iyice kızartın. 

Doğradığınız tatlı patatesleri, kuşkonmazları ve dilimlenmiş misket limonlarını ekleyin. 

Tuz ve karabiber serptikten sonra 180 dereceye ısıttığınız fırında 30 dakika pişirin.

Afiyet olsun!

Önceki yazı Sonraki yazı

  • Cengiz HAN
Yorumlar 0
Yorum bırakın.
Adınız*
E-posta adresiniz*
Mesaj *

Lütfen dikkat: yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

* Zorunlu Alanlar