Steak and Cheese Sandwich

[ig_row width=”boxed” r_class=”none” t_class=”none” background=”none” solid_color_value=”#FFFFFF” solid_color_color=”#ffffff” gradient_color=”0% #FFFFFF,100% #000000″ gradient_direction=”vertical” repeat=”full” stretch=”none” position=”center center” paralax=”no” relative=”no” video_b=”no” v_mp4 border_width_value_=”0″ border_style=”solid” border_color=”#000″ div_padding_top=”30″ div_padding_bottom=”30″ div_padding_right=”30″ div_padding_left=”30″ ][ig_column span=”span12″][ig_text enable_dropcap=”no” disabled_el=”no” ]

Ihtiyaçlar: Hecha Skillet

 

Malzemeler

200 gr takoz ya da dilim bonfile

4 dilim cheedar peyniri

1 adet soğan

1 yemek kaşığı light mayonez

1 adet sandviç ekmeği

Zeytinyağı

Kimyon

Tuz, karabiber

 

Tarif

Hecha Skillet’in içinde 1 yemek kaşığı zeytinyağını ısıtınve sonrasında bonfileyi mühürleyin. Bu şekilde suyu etinizin içinde hapsetmiş oldunuz.Bonfileyi bir kenara alın ve içinde suyun oturmasını bekleyin.

Tavanın yüzeyinde kalan etleri kazıyın ve soğanı piyazdilimleyip, tekrardan 2 kaşık zeytinyağı ve kimyon eklediğiniz tavaya atın.

Bonfileyi julien ya da parmak şeklinde kesin ve kavurduğunuzsoğanların içine atın. 2 dakika karıştırdıktan sonra cheedar peynirinibonfilenin üzerine koyun ve erimeye başladığında tavanın içindeki tümmalzemeleri bir spatula yardımıyla karıştırın.

Ekmeği ortadan ikiye kesin, dilerseniz ekmeğin içiniçıkarabilirsiniz. Ekmeğin iç kısmını etlerin üstüne yatırın ve etin suyunuçektirin.

Ekmeğin iki tarafına mayonezi sürün, taban kısmına bebekmarulları dizin ve sonrasında et karışımını ekleyin.

[/ig_text][/ig_column][/ig_row]