Sebze Dolgulu Biftek Roll

[ig_row][ig_column span=”span12″][ig_text]Malzemeler 8-10 tane ince dilimlenmiş sığır filetosu Tuz ve karabiber 1 yemek kaşığı zeytinyağı Sebze Dolgusu için 1 adet küçük havuç (Jülyen doğranmış) 1 adet kırmızı biber (Jülyen doğranmış) 1 adet yeşil biber (Jülyen doğranmış) 1 adet soğan (İnce doğranmış) 1 yemek kaşığı tereyağı Bifteklerinizin her iki tarafını tuz, karabiber ve zeytinyağı ile terbiyeleyin ve 30 dakika marine olmasını bekleyin. Biftekler beklerken sebzelerinizi kesmeye başlayabilirsiniz. Tereyağınızı orta ateşte pişen Hecha tavanızda eritin, üzerine sebzeleri ekleyin ve 5 dakika pişirin. Marine bifteğinizden bir parça alın ve sebzelerinizi içine dizerek sarın. Kürdan ile dağılmasını engelleyebilirsiniz. Hecha düz tavanızı orta ve yüksek ateş arasında ısıtmaya bırakın. Lezzet katması için zeytinyağı ekleyebilirsiniz. Tavanız ısınınca sebze dolgulu biftek roll lerini yerleştirin ve her 1 dakikada çevirerek iki tarafında pişmesini sağlayın. İstediğiniz pişme derecesine gelene kadar pişirin. Kürdanları çıkararak servis edin. Afiyet olsun[/ig_text][/ig_column][/ig_row]

Views: (176)