Sağlıklı bahar sebzeleri

[ig_row width=”boxed” r_class=”none” t_class=”none” background=”none” solid_color_value=”#FFFFFF” solid_color_color=”#ffffff” gradient_color=”0% #FFFFFF,100% #000000″ gradient_direction=”vertical” repeat=”full” stretch=”none” position=”center center” paralax=”no” relative=”no” video_b=”no” v_mp4 border_width_value_=”0″ border_style=”solid” border_color=”#000″ div_padding_top=”30″ div_padding_bottom=”30″ div_padding_right=”30″ div_padding_left=”30″ ][ig_column span=”span12″][ig_text enable_dropcap=”no” disabled_el=”no” ]

Malzemeler

 

5 adet kuşkonmaz

1 adet kırmızı kapya biberi

1 adet California sarı biber

10 adet brokoli

1 adet soğan

Yarım su bardağı bezelye

150 gram mantar

4 yemek kaşığı zeytinyağı

Tuz

Karabiber

Kimyon

 

Tarif

Zeytinyağında soğanları kavurun.

Julyen doğradığınız biberleri ekleyin ve biraz tuz,karabiber ve kimyon ekleyerek 2-3 dakika kavurun.

Kuşkonmazları ekleyip biraz tuz ve karabiber ekleyin 2-3dakika daha kavurun.

Mantarları ekleyin, tuz ve karabiberi koyarak 2-3 dakikadaha kavurun.

Brokoli ekleyin, tuz ve karabiberi de koyarak 2-3 dakikadaha kavurun.

En son bezelyeleri ekleyin ve 2-3 dakika sonra ateşten alın.

[/ig_text][/ig_column][/ig_row]