Neden Demir Döküm?

RSS
Neden Demir Döküm?

Neden Demir Döküm? 
Demir döküm insanlık tarihinin günümüze uzanan en eski pişirme yöntemlerinden biridir. En güvenli ve sağlıklı gereç olan demir döküm, doğadan gelen malzemesi ile doğal pişirme sunar. Pişirme sırasında ısınmaya başlayan demir döküm tavalar, ısıyı bütün yüzeye eşit miktarda yayar ve uzun süre yüzeyde muhafaza eder. Böylece, pişirilen besin değeri, suyu ve lezzeti hiçbir zaman azalmaz.
Demir döküm tava, bir tavadan fazlasını sunar. Her yere taşıyabileceğiniz bir fırın görevi görür. 
Uzun süreli kısık ateşte yapılan pişirmelerde yiyeceğin kendi suyunu ve aromasını sirküle etmesini sağlar. Bunun yanında gözenekli yapısı sayesinde pişirme sırasında yemeğin aromasını emerek sonraki lezzet deneyimlerinde bu aromayı tekrar verip eşsiz lezzetler yaratır. Demir dökümün marifetleri lezzetle sınırlı kalmaz. Isı tutma özelliği ile ayrıca enerji tasarrufu da sağlar.
Malzemesi dolayısıyla diğer tavalara göre ağırdır fakat sunduğu lezzet de ağırlığı ile doğru orantılıdır. Demir gibi doğanın en dayanıklı maddelerinden biri kullanıldığı için, demir döküm tavalar nesilden nesile aktarılabilecek lezzet klasikleridir.

Neden Emaye?
Emaye, bilinen en eski kaplama yöntemlerinden biridir. Camın eritilmesiyle ortaya çıkan emay malzemesi kullanılarak uygulanır. Diğer tüm kaplama yöntemleriyle karşılaştırıldığında pişirme sırasında kullanılan %100 sağlıklı tek kaplamadır. Kullanılan malzeme sayesinde emaye kaplama demir döküm tavalar leke tutmaz, çizilmez ve yıpranmaz. Antibakteriyeldir. Sağlığa yararları saymakla bitmeyen emayede hiçbir zaman kanserojen katkı maddesi kullanılmaz. 
Elverişli malzemesi sayesinde zevklerinize hitap eden değişik renklerde de sunulur.

Neden Hecha? 
Hecha önceki sayfalarda tüm yararları sayılmış demir döküm gereçlerinin ilk ve tek üreticisidir. Üretim ve satış aşamalarında sadece uzmanlık alanı olan demir döküme yoğunlaşan Hecha'nın amacı kesintisiz ve koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamaktır. Üretim aşamasında %100 Türk malı olmasıyla gurur duyan Hecha'nın dünya çapında sunduğu kalitenin ömür boyunca garantisi vardır. 
Ulaşım kolaylığı ile Hecha'da geniş bir ürün yelpazesi vardır ve alacağınız her ürün Avrupa'da eşdeğer kaliteyi sunan markalara göre çok daha uygun fiyatlıdır. Bir kere kullandıktan sonra vazgeçemeyeceğiniz Hecha ürünleri ile lezzet diyarından hiç çıkmak istemeyeceksiniz. 

Önceki yazı Sonraki yazı

  • Cengiz HAN
Yorumlar 0
Yorum bırakın.
Adınız*
E-posta adresiniz*
Mesaj *

Lütfen dikkat: yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

* Zorunlu Alanlar