Kır Düğünü Önerileri

RSS
Kır Düğünü Önerileri

Yaz ayları denilince akla ilk gelen düğünse, düğün denilince de akla ilk "kır konsepti" gelir. Gelin hayalinizdeki kır düğününe adım adım yaklaşalım.

Kır düğünü konseptindeki en önemli husus mekandır. Mekanın yalnızca yeşil bir alanın içinde olması yetmez, olabildiğince doğal ortamda, şehirden uzak ama aynı zamanda ulaşımı da kolay bir yer tercih etmelisiniz.

Mekan dekorasyonunda her zaman abartıdan uzak olmalısınız. Bohem, romantik ve vintage temalarla oldukça içinize sinecek bir sonuç alabilirsiniz.

Kır Düğünü Masa ve Sandalye Süslemeleri

Kır düğünlerinin kendine has bir tonu vardır, yazın ışıltısına ve doğaya pastel renkler oldukça yakışacaktır. Masa ve sandalyede dikkat edeceğimiz hususlardan biri de kolay taşınabilir ve rahat olmasıdır.

Kullanacağınız masaya uygun dantel masa örtüleri, ya da dantel runner kullanabilir, eğer biraz daha rahat ve spor bir imaj yakalamak istiyorsanız, pöti kareli örtüler tercih edebilirsiniz.

Masa süslemelerinin vazgeçilmezi taptaze ve rengarenk çiçeklerdir, bu ayrıntıyı unutmayın, düğünü düğün yapan en önemli faktör çiçeklerdir :) Çiçekleri şamdanlar ve mumlar ile tamamlamak da oldukça iyi bir fikirdir.

Gelelim sandalye süslemelerine, sandalyelerinizi tüller, balonlar ve çiçeklerle kendi zevkinize göre düzenleyebilirsiniz. En önemsediğiniz konu olan "misafirlerin rahatı" için, sandalyelere minder koymayı unutmayın.

Kır Düğünü Işıklandırma Malzemeleri ve Süsleme

Öncelikle mekan ışıklandırması için bir ağaçtan diğer ağaca uzanan ampuller kullanabilirsiniz.

Gelelim süslemelere, kır düğünü konseptinde ahşap tecihi oldukça şık ve bütünleyici bir ortam sağlayabilir. Ahşap ve çiçek kombinasyonları ile yaptığınız süslemeler, düğününüzü oldukça parlatacak :)

Gelin ve Damat Yolu

Geldik en önemli kısıma! Bütün can alıcı fotoğrafların, coşkuyla ağızdan çıkan "Evet" lerin duyulduğu yer, gelin ve damat yolu.

En çok özeni buraya göstermeli ve gelin&damat yolunda çift olarak parlamalısınız. 

Bu alanda size önerimiz, beyazın hakim olduğu şık ve sade bir süsleme. Düğünün demirbaşı olan çiçekler ve mumları unutmayın :)

Gelinlik ve Damatlık

Kır düğünü için bizim size önerimiz, rüzgarda uçuşan, sade ve rahat edebileceğiniz bir gelinlik ile, tek tip smokinlerden ziyade daha renkli ve konsepte uygun bir damatlık :)

 

Hecha, en mutlu günlerinizde size hep destek olur.

Attığınız bu adımda size mutluluklar dileriz.

Önceki yazı Sonraki yazı

  • Cengiz HAN
Yorumlar 0
Yorum bırakın.
Adınız*
E-posta adresiniz*
Mesaj *

Lütfen dikkat: yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

* Zorunlu Alanlar