Demir Döküm İle İlgili 6 Gerçek

RSS
Demir Döküm İle İlgili 6 Gerçek

Kanserojen değildir.

Hecha'nın üretim aşamasında kullanılan malzemelerin sentetik kimyasallarla ilişkisi yoktur. Sağlık için en güvenilir ve hijyenik malzemelerden üretildiği için Hecha'yı mutfaklarınızda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

 Yemekler eşit sıcaklıkta pişer.

Hecha’ların ısıyı uzun süre üzerinde tutması ve ürünün tamamına eşit olarak dağıtması diğer pişirme gereçlerinden asla alamayacağınız performansı almanızı sağlar.

 Yağ miktarını azaltın!

Hecha’lar %100 demir dökümdür ve yapışmaz yüzeye sahiptir, dolayısıyla daha az yağ kullanmak isteyenler için oldukça idealdir.

 Demir ihtiyacınızı karşılar.

Hecha’lar  pişirme sırasında yemeğinize kimyasal maddeler karıştırmaz ama, sağlığınıza yararlı olan demir, pişerken yemeğe karışır. Böylece yemeklerimizin içinde doğrudan vücudumuzun ihtiyacı olan demir takviyesi vardır.

 Çok yönlüdür.

Hecha ürünlerini indüksiyonlu, gazlı, elektrikli, radyon, seramik ve ızgara yüzeylerde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ayrıca tüm Hecha ürünleri, fırına rahatlıkla girip çıkabilme özelliğiyle yemeklerinizi pişirmede sizlere büyük kolaylık sağlar. Aynı zamanda Hecha’ların pişirmediği yemek yok! Her yemeği keyifle pişirebilir, iştahla yiyebilirsiniz. :)

 Çizilmesinden korkmayın!

Döküm tava ve tencerenizde  çizilme korkusu olmadan metal mutfak aletleri kullanabilirsiniz. Ayrıca ahşap ve bambu mutfak aletleri de uygundur. Çok yüksek sıcaklıklara çıktığından plastik ve silikon önermiyoruz.

 Geri dönüştürülebilir.

Hecha dökme demirden imal edildiği için enerji tasarrufuna katkıda bulunur ve geri dönüştürülebilir.

 

 

 

Önceki yazı Sonraki yazı

  • Gülfem Demircioğlu
Yorumlar 0
Yorum bırakın.
Adınız*
E-posta adresiniz*
Mesaj *

Lütfen dikkat: yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

* Zorunlu Alanlar